Zaznamnik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

RSS positive

Viem, ze budem hovorit o teplej vode, ale dnes som konecne na svojom notebooku (okrem ineho) nahodil RSS agregator a naplnil ho datami. Konecne...
Doterajsie surfovanie cez bookmarky malo samozrejme svoje caro, je ale pravda, ze to kvantum webov, ktore pravidelne navstevujem zacalo byt neunosne. Najma ak by som chcel byt vzdy "up to date". RSS bolo jedine riesenie, konecne som si nejaky ten softik nainstaloval, venoval hodinku naplneniu datami a voila, je to tu, citam pohodlne a vzdy aktualne:) V tomto ohlade ma zaujala diskusia na jednom starsom clanku na Disku. Konkretne RSS šetrí čas alebo Jeden spravodajský server nestačí..., najma nazor, ktory hovori o vyzname RSS pre spravodajske media a servery, ktore potrebuju zvysovat citanost je pisany akokeby mojimi prstami. Osobne si myslim, ze tak ako sa rok-dva dozadu hovorilo, ze "kto nie je online, neexistuje" dnes kludne mozeme povedat, kto nema RSS (kanal:), akokeby ani nedychal.

Ostatne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014